A klasszikus fürdőszoba dizájn egyszerűen mindenkinek bejön, hiszen az időtlen, stílust képviseli. Szóval nem fogja lekritizálni a nagymamád, és még a legkritikusabb vendégeidnek sem lesz mellé egyetlen rossz szavuk sem.

A klasszikus fürdőszoba bútor családi fürdőszobákba is kiváló, hiszen a családtagoknak igencsak eltérő lehet az ízlése. A simulékony klasszikus stílus ebben az esetben sem képezi vita alapját.

Kisgyermekes családokba is kiváló, hiszen a színek és a formák elősegítik azt, hogy fürdés közben a gyermek megnyugodjon, és könnyebben el lehessen majd altatni.

Egy ilyen fürdőszoba egy nehezebb nap után számodra is a béke szigete lesz. Rohanó, túl színes, túlzsúfolt világunkban szükségünk is van a klasszikus fürdőszoba bútorok által kialakított határtalan nyugalomra. Ha szeretnéd fokozni az ellazulást, akkor fürdés előtt kapcsolj egy lassú zenét, és gyújts gyertyákat. Aztán már csak annyi a dolgod, hogy a zene szárnyain elrepülj Harmóniába.

5 dolog, amire a klasszikus fürdőszoba bútorok kiválasztásánál figyelned kell:

  • ügyelj arra, hogy az összhatás nyugodt, letisztult legyen
  • ugyan a klasszikus stílus egyik alapszíne a barna, figyelj rá, hogy az összhatás ne legyen túl sötét
  • a stílus színei: barna, bézs, arany, narancs, téglavörös, sárga (földszínek), és a jégkék, fáradt rózsaszín, szürke (hideg színek)
  • ha tágas hatásra vágysz, a világos színeket alkalmazd, ha pedig kuckósat, akkor a sötéteket
  • ha pedig klasszikus stílus, akkor ezt a kiegészítőkben is kövesd, és passzoljon a bútorokhoz a lámpa, a szőnyeg, a függöny is.

A klasszikus stílus mindig egyensúlyra törekszik, ezért főként azoknak ajánlott, akik visszafogott életmódot élnek. Ám ne ijedj meg, hidegségről szó sincs, hiszen melegséget és barátságosságot képvisel.

Az alábbi klasszikus fürdőszoba bútorokkal te is áldozhatsz a nyugalom oltárán!