1. Segít ellazulni

Képzeld el, hogy egy fárasztó (munka)nap után belecsobbansz egy fürdőkád vízbe, és a pezsgés szinte átmasszírozza az összes porcikádat. Miközben ázik a tested, a lelked is megnyugszik, és elszáll minden földi gondod. Hogy másképp lehetne kiszállni a buborékos habokból, mintsem újjászületve?

A hidromasszázs kád lényege egyébként pont ez: fúvókákon érkezik hozzánk a víz-vagy levegősugár (esetleg mindkettő), és az örvénylő víz, valamint a buborékok finoman masszírozzák a bőrünket.

Joggal kérdezheted, hogy mitől másabb a hatása ennek a fürdőnek, mint a már jól ismert hagyományos csobbanásnak? A válasz ez: míg egy sima kádfürdőzéstől inkább eltunyulunk, addig egy ilyen pezsgős fürdő sokkal inkább felfrissít.

Melyek a hidromasszázs legfontosabb pozitív hatásai?

2. Támogatja az egészségedet

A pezsgőfürdő szabályozza a vérkeringést, csökkenti a krónikus fájdalmakat, és fokozza a regenerációs képességeket.

Így csökkenti a fájdalmat: a vízsugarak akupresszúrás hatásának köszönhetően felszabadul az endorfin (boldogsághormon).

Hölgyem, jó hírem van: az élénkülő vérkeringés hatására távoznak testünkből a méreganyagok, és feszesebb lesz a bőr (segít megelőzni a cellulitiszt).

Jó hatással van az idegrendszerre. A hidromasszázs erejével csökkenthető a stressz, a kiégés is, ezért ha rossz a kedved, csak ülj be a kádba, és felejtsd el a világ minden baját!

Hidromasszázzsal kezelhetőek a szív-és érrendszeri betegségek, az emésztőszervi panaszok, természetesen az egyéb gyógyszeres kezelések mellett. Támogatja a nyirok- és immunrendszert. Csökkenti a mozgásszervi és reumatikus panaszokat, valamint a gerincbántalmakat is.

A javasolt fürdési idő egy hidromasszázs kádban 15-20 perc. Szánj időt a regenerációra, hiszen csak így töltődhetsz fel.

Melyek a hidromasszázs legfontosabb pozitív hatásai?

A hidromasszázs káddal válik a fürdőszoba valóban az ellazulás helyiségévé, ahol élvezheted a víz pozitív hatásait.