Ismerje meg a kifinomult elegancia jegyében született, vadonatúj Tokyo öntöttmárvány mosdócsaládunkat!

Már első körben leszögezzük, hogy nem áll szándékunkban elmarasztalni a porcelán mosdókat, melyek a rendkívül kedvező ár-érték arány és a masszív, kopásálló felület mellett sok más egyéb pozitív jellemzővel rendelkeznek. Mindössze szeretnénk megismertetni Önöket egy modernebb alternatívával, amely még hosszabb távon minősül remek befektetésnek.

Na de tulajdonképpen mi is az öntött márvány?!

Az öntött márvány ásványi anyagokat tartalmazó (főként kalcium-karbonát) műkő-zúzalékokból készül, egy speciális öntési eljárással. A készre formázott anyag megjelenése és tapintása realisztikus márványhatású.

A makulátlan felület titka a homogén anyagösszetételben rejlik, amely egyúttal könnyed alakíthatóságot tesz lehetővé, így az öntött márvány esetében nem számítanak kihívásnak az egészen egyedi, kreatív formamegvalósítások sem. Ugyanígy az anyagszerkezet homogenitásának köszönhető az öntött márvány időtálló jellege is: szemben a kevésbé korszerű szaniterekkel, az évek, évtizedek múlásával sem sárgul vagy repedezik, és a felszíni sérülései is nagyon könnyen és gyorsan korrigálhatók, nem szükséges cserélni, szépen javítható

Miért válasszon öntöttmárvány mosdót otthonába?

  • egyedülálló ellenállás a különböző sérülésekkel és vegyszerhasználattal szemben;
  • hófehér, magasfényű felülete révén a valódi luxus érzetével ajándékozza meg;
  • tömör kivitelezés, 20-25 mm-es anyagvastagság;
  • a szemet gyönyörködtető külcsín mellett tapintásra is kellemes, kitűnő hővezető;
  • higiénikus, antibakteriális anyagösszetétel;
  • bátran fúrható és alakítható változó igényeinkhez igazodva.

És most következzék egy rövidke ízelítő új kollekciónkból!

A Gemini-Duo új, Tokyo fantázianévre keresztelt öntöttmárvány mosdó termékcsaládja letisztult és fényűző szaniterekkel rukkolt elő, hogy Ön is kedvére válogathasson a szebbnél szebb, modern és nem utolsósorban kényelmes mosdók széles palettájáról. A Tokyo Sun lekerekített, lágy vonalaival, optimális méretezésével (60x35x12 cm) bármilyen atmoszférájú és méretű fürdőbe tökéletes választás lehet.

A töretlen népszerűségnek örvendő minimál stílushoz kiválóan illeszkedik a Tokyo Avia névre hallgató modellje, mely kétféle méretben is rendelhető. Teljesen szabályos, nyugalmat árasztó, letisztult vonalvezetés jellemzi ezt a darabot.

A Tokyo mosdók tervezésénél nem feledkeztek meg a nagycsaládosokról sem, a Tokyo Loft, valamint a Tokyo Avia dupla öntöttmárvány szanitereivel garantáltan elkerülhető a reggeli kapkodás és várakozás a fürdőszobában.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és tovább nézelődne friss termékcsaládunk kínálatában, itt megtekintheti öntött márvány mosdóink legújabb tagjait!

További információért, tanácsadásért forduljon Hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!