A fényfüzérek legnagyobb előnye, hogy bel- és kültéren egyaránt jól használhatóak. Díszítheted vele a nappalit, hangulatossá varázsolhatod a vacsoraasztalt, de az ízlésesen elhelyezett világítás a kertben is remekül mutat.

Ó szép fenyő…

A karácsonyfát általában a szobában szokás felállítani, ám semmi sem zárja ki, hogy a kinti növényeid is díszben pompázzanak. Az újgenerációs LED füzérek remekül ellenállnak az időjárás viszontagságainak, erős fényükkel pedig fantasztikus látványt nyújtanak a szabadban.

Ha igazán impozáns látványt szeretnél, akkor a bokrokat is bátran szépítheted különleges ragyogással. Fényhálókkal a kisebb növények számára is egyszerűen és gyorsan kölcsönözhetsz ünnepi külsőt.

Függönyözz kívül-belül

A fényfüggönyök igazán izgalmas alternatívát jelentenek a dekorációban. Mivel kül- és beltéren egyaránt használhatóak, csak rajtad áll, mit hozol ki belőlük. Az eresz alá, az ablakokra vagy éppen a kerítésre aggatva varázslatos fénybe vonják majd a birodalmadat.

A függönyök másik nagy előnye a programozhatóság. A kezedben tartott vezérlővel változatos programokból választhatod ki a nagyvilágnak szánt karácsonyi üzenetedet. A gyors váltakozású, ritmusos fényshow mellett dönthetsz a nyugodt, fokozatosan halványuló villanások, vagy a hóesést idéző, lefelé haladó minták között is.

A kültéri világítások változatos színekben lelhetőek fel, mint a piros, a zöld, vagy az arany – könnyedén megtalálhatod az ízlésedhez leginkább illőt. Ám arra mindig ügyelj, hogy az összkép végül harmonikus legyen.

A hideg fényekhez hideg, míg a meleg fényekhez meleg árnyalatokban célszerű gondolkodni. Ezzel biztosra mehetsz, hogy valóban jó legyen az összkép és szemet gyönyörködtető látvány tárulhasson mindenki elé úgy, ahogyan azt akár a belvárosban is láthatod ebben az évszakban.

Néhány egyszerű lépésben ezekkel a külső dekorációkkal igazán egyedi hangulatot varázsolhatsz az otthonodba karácsonykor. Ezekkel a külső dekorációkkal egyszerűen varázsolhatsz igazán egyedi karácsonyi hangulatot az otthonodba.