A bajai mentőállomás 125 ezer ember életéért felel

Ismeretes, hogy a balesetek és az akut problémák esetén a mentők szerepe kiemelten fontos: az ellátás minőségét jelentősen befolyásolja, hogy mennyi idő alatt, milyen személyi állománnyal és nem utolsó sorban, mennyire modern és megbízható felszereléssel érkezik a helyszínre a sürgősségi kocsi.

A mentőállomás így valódi örömmel veszi birtokba az új műszereket, hiszen nem csak a környékbeli lakosság (Császártöltés, a déli országhatár, Felsőszentiván valamint Baranya megyei határ által közrefogott terület) ellátásáért felel, esetenként a 20 ezer fős Bácsalmáson vagy az 50 ezres Kalocsán is szolgálatot végez.

 

Mosolyért Egyesület: a betegeknek és rászorulóknak is jár a mosoly!

Az adományozást koordináló egyesület főképp egészségügyi és szociális intézményeket támogat, kiemelt figyelmet fordítva a gyerekkórházakra, illetve a mentőszervezetekre. A Gemini-Duo közelmúltban átadott pénzadományát épp emiatt nagyon szívesen vették, és biztosítják annak célzott felhasználását.

Ezzel nincs még vége…

Az adományozás a Gemini-Duo karitatív programjának csupán első mozzanata, a vezetők a közeljövőben számos, társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos akciót terveznek végrehajtani.

Ha az adományozást Ön is szívügyének érzi, keresse fel a Mosolyért egyesület honlapját további információért:

www.mosolyert.hu; https://www.facebook.com/mosolyert/?fref=ts