A következő kategória a hölgyek (és urak) legnagyobb örömére a ruhák és a cipők kategóriája. Ezt követik a könyvek, parfümök, kozmetikumok, melyek ára sokszor már szimbolikus-számba megy.

A magyar fogyasztók a tavalyi évben is meglepték a kereskedőket, hiszen a Fekete Pénteken olyannyira aktívak voltak, hogy egy normál naphoz képest 9750%-kal nőtt az eladások száma.

Tudtad? Magyarországon 2013-banszerveztek elsőként Fekete Pénteket.

Teendők, hogy a legjobbat hozhasd ki a 2019-es Black Friday-ból

  • érdemes várni az őszi/téli nagybevásárlásokkal november végéig (nem csak a türelmedre gyúrsz, valójában a pénztárcád is kíméled)
  • ha egy üzletben vásárolnál, akkor legyél extra türelmes a többi vásárlóval szemben, hiszen ekkor sokan elveszítik a türelmüket, és jócskán lejjebb adnak a vásárlási moráljukból
  • győződj meg a vásárolni kívánt termék áráról, nézz körül több helyen is, és válaszd a számodra legkedvezőbbet (ne hagyd magad átverni, nyomozd ki, hogy tényleg akciós-e a termék, vagy csak rámondják, hiszen sok ilyenkor az átverés)
  • már a Fekete Péntek előtti napokon lapozd át az akciós szórólapokat, és hirdetéseket, hogy át tudd gondolni a vásárlásokat, és meg tudd írni a bevásárlólistádat
  • amint elérkezik a Fekete Péntek, nem érdemes lustálkodni, már nyitáskor legyél ott az üzletben. Ha pedig netről szeretnéd beszerezni az akciós termékeket, le se feküdj éjfélig, hiszen utána már ketyeg a Black Friday órája. Vigyázz, sokan jóval korábban nyitnak aznap, mint máskor, ezért erről érdemes érdeklődnöd.

Szeretnél jó üzletet kötni? Akkor téged is csábít a 2019-es Fekete Péntek november 29-én.

De nem csak Gemini-Duo Black Friday akciók várnak, hanem Raktárkisöprés, és időszakos akciók is.