Habár az ablak bizonyára nem helyettesíti a kertben álló hatalmas fenyőt, néhány ügyesen elhelyezett, világító dísszel igazán látványos eredményt érhetsz el. Ezeknek az elemeknek a nagy előnye, hogy nem csak kívülről, hanem a szoba melegéből nézve is esztétikus látványt nyújtanak.

Fényfüggönnyel szép a karácsony

A világító függönyöket azért szeretjük, mert sokoldalúan felhasználhatóak. Kül- és beltéren egyaránt jól mutatnak, ráadásul bárhol rögzíthetőek. Egy fényfüggöny jól mutat a falon, az ablakban vagy az eresz alatt. Ha lakásban élsz, jó választás lehet, ha az ablakkeret felső részén rögzíted, majd egy hangulatos mintát kiválasztva már készen is van.

Ugyanilyen jól alkalmazhatóak erre a célra a jégcsapfüzérek is. Ezek a lógó díszek hasonló elvet követnek, mint a függönyök, csak éppen rövidebb kivitelben. Ha nem akarod, hogy fényárban ússzon az egész ablak egy jégcsapfüzér mindenképpen jó választás.

A kész ablakdísz kényelmes megoldás

Amennyiben nem szeretsz pepecselni a dekorációval, olyat érdemes választani, amit már csak fel kell akasztani. Erre remek alternatíva például a koszorú. Ez a fajta dísz ráadásul nem csak az ablakban mutat jól, de akár az ajtódra is kiteheted a hagyományos kivitelű helyett.

A LED ablakdísz is remekül mutat, ráadásul igazán könnyedén alkalmazható. Csak állítsd a párkányra és máris élvezheted a karácsonyi hangulatot anélkül, hogy létrára kellene másznod, vagy ki kellene bogoznod a kábelek hatalmas rengetegét ahhoz, hogy használatba vehesd.

Ha Te is vágysz néhány igazán megkapó dekorációra karácsonykor, ne habozz! Webáruházunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet az ünnepekkor. Vár raktárkisöprésünk és időszakos akcióink is, melyek során kedvezményes áron juthatsz hozzá legjobb termékeinkhez.