Ha alaposan megtervezel mindent előre, rengeteg kellemetlenségtől kímélheted meg magad. Ebbe beletartozik a menü, a rágcsálnivalók, a közös program és a dekoráció is, melyeket érdemes idejében kitalálnod. A kellemetlen meglepetéseket így könnyedén elkerülheted.

Teli bendővel elégedetten vághattok neki az Újévnek

Mielőtt lázasan elkezdenél keresgélni a nagyi receptes könyvében, célszerű eldöntened, hogy hagyományos, vagy inkább modern menüsort szeretnél összeállítani. Ha nem fűlik a fogad a lencséhez és a virslihez, egy nutellás, kekszes süti, vagy egy kis házi készítésű, ropogós chips remek alternatíva lehet.

Ha nem mondanál le a hagyományokról, de mégis szeretnél új löketet adni az ételeidnek, akár meg is bolondíthatod őket kissé. Készíthetsz például hot-dolog leveles tésztába csomagolva vagy főzelék helyett egy ínycsiklandó lencsesalátát.

Mi legyen a dekorációkkal?

Amennyiben karácsonyra feldíszítetted a lakást, akkor máris nyerő helyzetben vagy! Ebben az esetben ugyanis csak néhány aktuális kiegészítővel kell feldobnod a már meglévő dizájnt. A műfenyőn lévő girlandokat tovább bolondíthatod feliratokkal vagy beszerezhetsz party világítást is.

Ha a karácsonyra csak egy fával készültél, akkor sem érdemes kétségbe esni. A legegyszerűbb dekorációkkal könnyedén feldobhatod a helyszínt. Néhány fényfüzér vagy fali díszítés egyszerűen elhelyezhető és így már készen is áll a helyszín a szilveszteri mulatságra!

Egy kis leleményességgel igazán emlékezetes partyt rendezhetsz a barátaid és családtagjaid számára! Köszöntsétek együtt az Újévet és élvezzétek ki az egész éjszakás szórakozást, mielőtt visszatérnétek a szürke hétköznapokba!