Mik ezek a szakszavak már megint? Mi az a Quick Line? Garantáljuk, hogy a cikk elolvasása után tisztában lesz ezekkel a fogalmakkal, így könnyebb dolga lesz, ha hidromasszázs zuhanykabin vásárlásán gondolkodik.

 

A hidromasszázsról

Azt már évszázadokkal ezelőtt felfedezték, hogy a melegvizes fürdő és a masszázs is jótékony hatással bír.

 A melegvízben ülve ellazulnak az izmok, oldódik a feszültség a testben és a lélekben egyaránt. A masszázzsal pedig az izmok görcseit oldhatjuk tovább, míg elérünk egy teljesen ellazult állapotot.

A vízsugaras masszázs is hasonlóan működik, ezért a hidromasszázs zuhanykabinokban a fúvókák pont a test kritikus részeinek megfelelő magasságokban kerültek elhelyezésre. A derék, a hát, a nyak- és váll vízsugaras dögönyözése után úgy léphetünk ki a zuhanya alól, mintha újjászülettünk volna! A zenehallgatási lehetőség, az illat- és fényterápia, meg az ülőhely csak fokozza a luxus-érzést.

 

Külön zuhanypanel?

Ha nem szeretne mindent lecserélni, inkább megtartaná a jelenlegi zuhanytálcáját és kabinját, lehetőség van csak a hidromasszázs panelt felszereltetni. A paneleken ugyanúgy, mint a komplett verzió esetén különböző méretű fúvókák, esőztető zuhanyfej, csaptelep található. Gyorsan beszerelhető és nem egy komoly befektetés. Bár jóval kevesebbet tud, mint egy hidromasszázs kabin, azért a mindennapi tisztálkodást fel lehet dobni vele.

 

A Quick Line szettek

Ez az a varázsszó, amit a hidromasszázs zuhanykabin vásárlói leginkább szeretnek. Amolyan csiribú-csiribá! Ön ma vesz egy szettet, hazaszállíttatja, 5 perc alatt beszerelik és már használatra kész minden funkció! Este már a gőzben ülhet, fényterápiával lazíthat.

 

Amikor az ember komplett hidromasszázs zuhanykabint vesz tálcástól, vezérlőpanelestől, akkor lelki szemei előtt egy teljes napos szerelést, két-három munkást és rumlit lát.

Szerencsére az okos fejlesztők rájöttek, hogy ettől érdemes megkímélni a vásárlókat, ezért a fejlesztéseknek köszönhetően olyan szetteket gyártanak, melyeket egy szakember akár 5 perc alatt felállíthat!

A világszabadalommal rendelkező gyorsrögzítő rendszernek hála, nincs szükség szilikonozásra, csavarozásra, fúrásra. A szerelés utáni takarítás is sokkal egyszerűbbé válik. Nagyszerű megoldás okos vásárlók számára.