Egyenes, aszimmetrikus, vagy sarokkád… melyiket válasszam?

A hagyományos egyenes fürdőkádak mellett ma már az izgalmas aszimmetrikus kádakat is fontolóra vehetjük, ha épp kádvásárlás előtt állunk. Na és ne feledkezzünk meg a kényelem és elegancia szimbólumáról sem: a sarokkádról! Ha már az eleganciánál tartunk: az Aphrodité testformájú kádban például minden hölgy görög istennőnek érezheti magát… Az akriltól az öntött márvány fürdőkádig, számos modellből válogathat: javasoljuk, hogy ne siesse el a döntést, hiszen a fürdőkád évtizedeken keresztül a fürdőkád meghatározó darabja lesz!

Ne hagyja, hogy kihűljön a fürdővíz!

Bizonyára ismerős a helyzet: a hosszúra és pihentetőre tervezett fürdőzés kellős közepén hirtelen azt érezzük, a fürdővíz már megint kezd kihűlni… A Nera kád (valamint azok a termékek, amelyeknél ezt a tulajdonságot feltüntetjük) extra hőszigetelt kialakítása választ ad a problémára: segítségével egyrészt nem kell a forró víz utántöltésével foglalkoznia, másrészt így a relaxáció időtartama jelentősen megnövekedhet. A hűvös téli napokon pedig az egészség megőrzés szempontjából sem utolsó, hogy mennyi időt tudunk zavartalan regenerálódással tölteni.

Hidromasszázs kádak az otthoni luxusért

Habár a normál fürdőkádak is segítenek a pihenésben, a gyengéden masszírozó fúvókákkal felszerelt kádak még ennél is maradandóbb élményt nyújtanak. A hidromasszázs kádak egyébként egyenes és sarok kialakításban is kaphatóak, így a különböző helykapacitású fürdőszobákba más-más formájú és nagyságú kádak közül választhatunk.

Nem kötelező ragaszkodnia a fal síkjához sem!

Önnek is feltűnt, hogy a filmekben a fürdőkád leginkább ún. térben álló darab, mely a fürdőszoba közepén, kecses formával hívogatja a főhősöket? A Julija öntött márvány káddal ez az idilli kép otthonában is megvalósulhat. Habár a beszerelése kicsit körülményesebb, mint egy átlag falhoz simuló kád esetében, a látvány és a kádban átélt élmény mindenért kárpótol.

Tetszett cikkünk a kádkülönlegességekről? Ajánlja ismerőseinek is!

Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk az info@geminiduo.hu e-mail címen!