Woman in bathroom

A tipikus női-férfi ellentétek kiéleződnek, meg kell tanulni őket helyén kezelni, ha harmonikus, szeretetteljes együttélésre vágyunk.

A reggeli készülődések közepette a fürdőszoba könnyen válhat háborús helyszínné.

Mivel idáig egyedül éltünk, megszoktuk saját reggeli rutinunkat, most viszont már két embernek kell osztozni ugyanazon a helységen.

Előfordulhat, hogy egy időben kezditek a napot, egyszerre mosnátok fogat, nem fértek oda mindketten a csaphoz. Párod borotválkozna, te pedig a sminkedet készítenéd el a tükörnél, szintén kivitelezhetetlennek tűnik, arról már nem is beszélve, hogy reggelente rövidtáv futó versenyt rendeztek, ki ér előbb oda a WC-hez.

Elmúltak a szingli évek! - Tippek, hogy a fürdőszobádban ketten is elférjetek

Alakítsátok át!

Legyen praktikusabban berendezve, könnyítsétek meg hétköznapjaitokat, fogjatok hozzá az átalakításhoz!

A legideálisabb, amennyiben megoldható, mind anyagilag, mind a helyiség méreteit tekintve, ha két mosdóval rendelkeztek. Ez rengeteg kellemetlenségtől, idegeskedéstől kímélne meg titeket a jövőben.

A régit cseréljétek két kisebb méretűre!

Porcelán, valamint öntött márvány mosdókból a piacon ezerfélét találunk. A porcelán mosdók ára általában 15 ezer forinttól 20-21 ezerig terjed, ha megbízható, de nem luxuskategóriájút választunk.

Symmetrical washbasins in bathroom

Az öntöttmárvány ennél jóval drágább – 45ezertől akár 170ezerig is terjedhet-, ám strapabíróbb masszívabb, időtállóbb.

A wc-re történő várakozás „felemelő élményét” is magunk mögött tudhatjuk, ha két wc-vel rendelkezünk.

Amennyiben eredetileg a fürdőszobában található nálunk a wc, nem külön helységben, gondolkodjunk el, megoldható-e egy másik mellékhelység kialakítása, ami pont csak annyira legyen nagy, hogy egy porcelán piszoár beférhessen. Így a páros férfi tagja használhatja azt reggel, megkönnyíti „folyó ügyeink” rendezését.

modern toilet with black tiles on wall

Hogy élhetőbb legyen a fürdőszoba, érdemes elgondolkodni a méreteken is.

Kevés a hely, de fürdőkáddal rendelkezünk, amit adott esetben nem igazán használunk ki?

Vásároljunk helyette zuhanykabint!

Legyen kétszemélyes, hogy együtt is tudjátok használni, valamint, praktikus, és nem utolsósorban ultra trendi, ha egy falsíkra szerelhető zuhanykabint választotok! Ha helyszűkében vagytok, bármennyire tetszik a köríves fajta, inkább szögleteset vásároljatok!

zuhanykabin