Fürdőszoba, ahol a varázslat történik

Egy kimerítő, fárasztó nap után a forró fürdő talán az egyik legjobb dolog, ami történhet velünk. Kikapcsolja az agyunkat, megnyugtatja idegeinket, és ápolja testünk.

Turbózzuk fel kicsit ezt a megszokott programot, és varázsoljunk nem mindennapivá!

Az átlagos tusfürdő-habfürdő kombó helyett szerezzünk be illóolajokat, cseppentsünk ezekből a vízbe, a nyugtató,relaxatív hatású levendula, a huncut kardamom vagy érzéki ilang-ilang is tökéletes választás.

A habokról azért ne feledkezzünk meg, mostanában egyre felkapottabbak a fürdőbombák, kis golyó alakú préselt fürdősó-szerű készítmények, általában növényi alapúak, vízbe helyezésük után percek alatt mesés habzuhatagot alkotnak a kádban.

Mi a helyzet, ha nincs kád?

Ne keseredjünk el! A zuhanyzót némi rafináltsággal könnyedén gőzkabinná alakíthatjuk, ha feláldozunk némi forró vizet, lehet, hogy a vízóra állásunknak nem kedvez majd, de szerelmünk odáig lesz érte.

Hintsük be a padlót rózsaszirmokkal, olyan érzetünk lesz, mintha egy divatos wellness-szálló gőzfürdőjében lennénk.

Tükröm, tükröm…

Mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken? Vagy inkább ki a legsármosabb! Írjunk kedves bókokat, szerelmes üzeneteket a fürdőszoba tükörre rúzzsal! Persze ne a legféltettebbet, legdrágábbat válasszuk ki erre a célra, hiszen akinek szól így is, úgy is elolvad majd tőle.

A fények mágiája

Nagyon divatos manapság az állítható fényerősségű lámpa, ha ilyen van a fürdőszobádban, tekerd kicsit le, legyen félhomály a térben. Intim, izgalmas hangulatot teremt.

Amennyiben nem áll rendelkezésedre ilyen típusú lámpa, válassz egy vékony anyagú bordó, vagy lilás színű kendőt, terítsd le vele az égőt, a sejtelmes fény felkorbácsolja az érzékeket.

A gyertyákkal se lőhetünk mellé, apró mécsesekkel kidekorálni a fürdőt borzasztó romantikus hatást kelt.