Nem kell lehajtogatni a volt pasid után a WC ülőkét, nem kell szedegetni borotválkozása után a szőrszálakat a mosdókagylóból, a tesód cuccaiban sem kell lépte-nyomon hasra esned, rend lesz és harmónia, kezdd a vizes helyiségekkel!

Íme pár tipp az igazi nőcis fürdőszobához!

Le a szögletessel, éljen a gömbölyű

A szögletes, kocka formák lehetnek ugyan trendik, de általában masszívabb, férfiasabb hatást keltenek.

Válasszunk lekerekített vagy kör alakú, pultra építhető mosdókagylót. Dizájnos és helytakarékos, a fogkefetartód, a kedvenc szappanod, esetleg a kézmosás előtt lekapkodott gyűrűid simán elférnek a pulton, ráadásul nem fognak a porcelán mosdókagylóról elvándorolni a lefolyó irányába.

design mosdó
Close-up of two symmetrical washbasins in bright bathroom interior with white tiles and a mirror

Az áruk változatos, de 20.000Ft-tól már megtaláljuk azt a minőségű és stílusú mosdót, amibe nyugodt szívvel beleszerethetünk.

Fürdőszoba-makeup

Imádsz sminkelni, igaz? Fess a fürdődnek is új külsőt!

Fontos, hogy az arányokat szem előtt tartsuk, ne nyomjuk össze és ne sötétítsük a szobát.

Dolgozzunk több színnel, de azok harmonizáljanak, ne legyen „bazári”, igénytelen a végeredmény.

Variálj hosszanti csíkokkal, ha nagyobb belmagasságra vágysz, a vízszintes vonalak, pedig tágítják a teret.

arty fun times

A bájos, visszafogottabb stílust képviseled? Legyen a helyiség halvány barack vagy sápadt rózsaszín fehérrel plafonnal kombinálva.

Amennyiben van nagy, szigetelt ablak és alapvetően napos, világos a fürdőszobád te pedig imádod az extrém, meghökkentő dolgokat használj mélybordó festéket, tűzpirossal ötvözve, a plafont, viszont itt is hagyd meg tisztán fehérnek.

A tapéták és falmatricák reneszánszukat élik, rengeteg menő és nőies motívummal, mintázattal találkozhatsz össze a boltok polcain, érdemes ezen a téren is körbe nézni.

Minél nagyobb, annál jobb

Nem kell elpirulni hölgyek, a fürdőszoba tükörről van szó! Minden női fürdő alapvető felszereltsége legalább két nagyítós kozmetikai tükör és egy óriás méretű fali példány.

Woman in bathrobe against mirror in bathroom

Nyilvánvalóan a megvilágításra is oda kell figyelnünk, hiszen hiába van pompás tükrünk, ha szinte egyáltalán nem, vagy csak alig látjuk benne magunkat.

A világító tükör fényerőszabályzós LED-ekkel minden női szívet megdobogtat, eleinte borsosnak tűnhet az ára, akad némely darab, ami 25-30 ezret kóstál, de a LED-világítás roppant energiatakarékos, szóval megéri pénztárcánknak a jövőre nézve egy ilyen befektetés.